Az Antra ID-nél képzett szakembereink az intralogisztikai automatizálás terén szerzett szakértelmünkre támaszkodva személyre szabott automatizált megoldásokat terveznek és implementálnak az ügyfelek hatékonyságának, produktivitásának és biztonságának növelése érdekében.

Szolgáltatások

Az optimális rendszerüzemeltetés megtervezésétől az implementálásig a projekt minden egyes szakaszát lefedjük, beleértve az MTM elemzést, a testreszabást, az informatikai integrációt, a minőségellenőrzést, a karbantartást, a helpdesket valamint a hardver/szoftver szervizelést.

Track & Trace megoldások

Megoldásaink közé tartozik a "valós idejű" nyomkövetés, a vezető nélküli eszközök integrálása, valamint az áruszállítási rendszer optimalizálása a különböző árutípusok és csomagolási egységek kezelésére. Ennek segítségével az árumozgás és az árutárolás teljesen áttekinthetővé és ellenőrizhetővé válik az ügyfelek számára.

Leltározási megoldások

Rendszereket hozunk létre az áruk és a termelőeszközök pontos nyilvántartására a raktárban valamint a gyártás és a szállítás vonatkozásában, javítva ezáltal az átláthatóságot, az ellenőrzést, és a készletgazdálkodást.

Korszerű alkalmazások megoldásainkra

Azonnali leltár: Megoldások raktárak számára

Segítségre van szüksége, hogy raktárkészletét folyamatos ellenőrzés alatt tarthassa? Késedelmeket okoz a rosszul elhelyezett készlet, ami frusztrálja ügyfeleit?

Azonnali leltár: Smart Cabinet

A nem hatékony eszközkezelés és a biztonsági problémák hátráltatják a gyártási környezetet? Mondjon igent a korszerűsített műveletek és a fokozott biztonság jövőjére az Antra ID csúcstechnológiás Smart Cabinet megoldásával.

Azonnali leltár: Könyvtárak

Elege van abból, hogy a könyvtárában elkallódott könyveket keresi? Növelje könyvtárának hatékonyságát, javítsa a látogatói élményt, és vigye könyvtárát a siker új magasságaiba.

Pick by Light

A Pick by light egy, az összeszerelési műveletek során használt rendszer, mely segíti az dolgozókat a kiválasztásra és összeszerelésre kerülő alkatrészek gyors és pontos beazonosításában.

Környezet & Eseménynapló (Ellenőrző) Rendszer

Abszolút kontroll a szállítás során a szállítmány felett, rövidebb és hosszabb távolság esetén is!

Oltóanyagok és gyógyáruk minőségirányítása

A hőmérséklet-érzékeny gyógyászati anyagok szállítása és tárolása Gyógyászati anyagok és gyógyáruk szállítása során be kell tartani...

Tárgyi eszközök nyilvántartása

Az Antra ID-nél pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy az iroda a vállalat szíve, így segítünk Önnek abban, hogy a tárgyi...

Automatizált Helymeghatározó Rendszer

A raktárban prioritásként kezeljük az anyagok és készletek hatékony és pontos mozgatását anélkül, hogy...

Automatizált állandó leltározási megoldás LEAN Lift-ben

A raktárban minden komponensnek, anyagnak vagy csavarhúzónak megvan a maga helye. Használat...

Okos Biztonsági Rendszer Shop alkalmazásokhoz

Akár butikot, akár egy forgalmas bevásárlóközpontot üzemeltet, vállalkozása azon áll vagy bukik, hogy jönnek-e a vásárlók...

Disztribúciós útkereső

Az e-kereskedelem terjeszkedésével egyre nagyobb igény mutatkozik az többcsatornás eljárások...

Turbó Mobil Munkaállomás

A hagyományos feldolgozóipari szektor és a helyi logisztikai szükségletek bővülésével és növekedésével...

A legjobbakkal működünk együtt!