Az e-kereskedelem terjeszkedésével egyre nagyobb igény mutatkozik az többcsatornás eljárások kielégítő teljesítményére, így egyre fontosabbá válik az utolsó mérföldes logisztika. Tehát rendkívül fontos, hogy a különböző raktárakban és elosztóközpontokban a lehető leggyorsabban és legköltséghatékonyabban juttassák el a csomagot a végfelhasználóhoz.

Az útkereső számos funkció integrálását teszi lehetővé egyetlen mobileszközön. Ez az RF terminál képes vonalkódok leolvasására, címkék nyomtatására, RFID-kódolásra és címkék felhelyezésére.

A készülék számos munkafolyamat kezelését teszi lehetővé egyetlen eszközzel közvetlenül a helyszínen, így csökkenti a hibák számát és felgyorsítja a folyamatokat. A folyamatok felgyorsulnak (34%-kal gyorsabbak lesznek, mint bármely más, két készülékes rendszerrel), valamint pontosabbá (97%-os címkézési pontosság), átláthatóbbá, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé válnak.

A raktári dolgozók az útkeresővel az áruátvételkor leolvassák a csomagon lévő szállítási címke vonalkódját.

Az útkereső WiFin keresztül kommunikál az MDC nyomkövető szoftverrel.

A rendszer visszaküldi a készülékre az adott csomag konkrét szállítási adatait, melyeket aztán a dolgozó a címkére nyomtat, és egyszerűen csak felragasztja az ajándékdobozokra.

Ettől a pillanattól kezdve az adott csomag szállítása ellenőrizhető és egyszerűen nyomonkövethető.

A sofőrök egyértelmű utasításokat kapnak arra vonatkozóan, hogy mely konténereket kell a tehergépkocsiba pakolni, és hová kell azokat szállítaniuk.

MEGOSZTÁS