A hagyományos feldolgozóipari szektor és a helyi logisztikai szükségletek bővülésével és növekedésével a különböző logisztikai szolgáltatások egyre nagyobb jelentőségre tesznek szert.

Ezért a versenyelőnyre szert tevő szolgáltatók logisztikai folyamataikat - az árufogadást, az árubeérkezést, a pick&pack-ot, a szállítást / az árukimenetet és a raktározást - hatékonyabban tudják irányítani.

A teljesen automatizált rendszerek implementálása napjaink egyik legmeghatározóbb tendenciája. Fejlődését azonban számos folyamatszervezési és gazdasági szempont befolyásolja. Az alternatív forgatókönyveket szem előtt tartva egy jó, gyors megtérülésen alapuló megoldást kínálunk Turbó Mobil Munkaállomásunkkal, amely egy Advantech DLT-V72 terminálból, egy Avery Dennison ADTP2 EcoCut innovatív technológiájú vonalkódnyomtatóból és természetesen egy munkaállomásból áll. Megoldásunk célja a kézi munkafolyamatok optimalizálása.

Az akkumulátornak és a töltőnek köszönhetően a mobil munkaállomás nagyfeszültségű elektromos hálózattól független, rugalmas, helyszíni munkavégzést tesz lehetővé. Ezáltal a funkcionális útvonalak jelentősen csökkenthetők, és megspórolhatók az alkalmazottak számára a felesleges útvonalak, melyeket a szükséges eszközök eléréséhez a manuális folyamatok során meg kellene tenniük.

A gyors és kényelmes akkumulátorcserének köszönhetően a készülék 3 műszakos folyamatos működésre is alkalmas.

Ergonomikus és könnyen testreszabható dizájnjának köszönhetően praktikusan elhelyezhetők a mobil adatrögzítéshez szükséges készülékek, például ipari nyomtatók, ipari számítógépek, terminálok, adatrögzítő és egyéb berendezések.

Így a különböző logisztikai folyamatokhoz szükséges összes ipari berendezés mindig kéznél van. A mobil munkaállomást bárhová magával viheti.

MEGOSZTÁS