Az Antra ID-nél pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy az iroda a vállalat szíve, így segítünk Önnek abban, hogy a tárgyi eszközök éves leltározása során minden berendezés hatékonyan és pontosan kerüljön rögzítésre.

Megoldásunk gyors és hatékony leltározást, különböző bemeneti lehetőségekkel történő sokoldalú adatgyűjtést és a kifinomult logisztikai folyamatokat biztosít. Minden tárgyi eszközhöz vonalkóddal vagy RFID címkével azonosító kódot rendelünk, ami kézi terminál és mobil adatgyűjtő szoftver segítségével kerül rögzítésre. A rögzített adatokat feldolgozáson, szerkesztésen mennek keresztül, és átkerülnek a vállalat ERP rendszerébe. Webalapú alkalmazásunk egyszerűen hozzáférhetővé teszi bárhonnan az adatokat az arra jogosult felhasználók számára, és lekérhető jelentések is generálhatók. Ez segít leegyszerűsíteni a leltározási folyamatot, időt és erőforrást takarítva meg, amit más alapvető feladatokra lehet fordítani.

  • Minden tárgyi eszköz vonalkóddal vagy RFID címkével kap egy azonosító kódot.
  • A tárgyi eszközök adatait egy kézi terminál valamint az arra felinstallált mobil adatgyűjtő szoftver rögzíti.
  • A különböző forrásokból gyűjtött adatok feldolgozáson, szerkesztésen mennek keresztül, és átkerülnek a vállalat ERP rendszerébe.
  • A webalapú alkalmazás lehetővé teszi, hogy az adatokhoz bárhonnan könnyen hozzáférjenek az arra jogosult felhasználók.
  • Lekérhető jelentések is generálhatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

MEGOSZTÁS