Több mint 30 éve építünk intralogisztikai automatizálási rendszereket és készítünk különböző egyedi megoldásokat és integrációkat, így régóta megbízható partnerei vagyunk a kis- és középvállalkozásoknak valamint a nagyvállalatoknak is.

Víziónk

Differenciált, innovatív és testreszabott intralogisztikai megoldásokat kínálva szeretnénk ügyfeleink nélkülözhetetlen partnerévé válni, és az intralogisztikai folyamatokat és műveleteket kiváló megoldásokkal, szervizeléssel és támogatással optimalizálva, segíteni ügyfeleinket a növekedésben.

30 év tapasztalat

Átfogó szolgáltatási és megoldási portfólióval rendelkezünk az intralogisztikai automatizálás kidolgozása, a tanácsadás, a testreszabott rendszerintegráció és az implementált rendszerek (hardver és szoftver) karbantartása terén, mindezt különböző iparágakban (autóipar, FMCG, gyógyszeripar, szállítóipar, papíripar, 3PL...).

Jövőnk

Szakértőként segítünk Önnek a legjobb és legújabb technológiák kidolgozásában és implementálásában, tükrözve a piacon előforduló összes új technológiát és trendet.

Az Antra ID-ról

Az Antra ID a nyomkövetés és helymeghatározás valamint az intralogisztikai automatizálási megoldások vezető szolgáltatója, több mint 30 éves tapasztalattal a magyar piacon és tekintélyes nemzetközi jelenléttel. Professzionális rendszerintegrátorként és megoldásszállítóként az ipar 4.0, az ipari automatizálás és az automatikus azonosítás (Auto-ID) területére összpontosítva szolgáltatások és megoldások átfogó skáláját kínáljuk az intralogisztikai automatizálás kidolgozása, a tanácsadás, a testreszabott rendszerintegráció és az implementált rendszerek (hardver és szoftver) karbantartása terén, mindezt különböző iparágakban (autóipar, FMCG, gyógyszeripar, szállítóipar, papíripar, 3PL...).

Az Antra ID-nál az ügyfelek igényeinek megértésére törekszünk, hogy egyedi követelményekre szabott rugalmas, skálázható és professzionális megoldásokat kínáljunk. Tapasztalt szakemberekből álló csapatunkat a legmagasabb szintű szakértelem, megbízhatóság és minőség fémjelzi, és az ügyfelekkel való hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk.

Az Antra ID 2021 novemberében a Central European Automation Holding kulcsfontosságú tagjává vált, így további erőforrásokhoz és az ipari automatizálási szolgáltatásokra és megoldásokra összpontosító, képzett szakemberek szélesebb portfóliójához fér hozzá Közép-Kelet-Európában. Testvérvállalataink, az Automa CZ és az Auware Engineering támogatásával az autóiparban és más ipari ágazatokban tevékenykedő ügyfeleink minden ipari automatizálási igényét képesek vagyunk tudjuk kielégíteni.

A legjobbakkal működünk együtt!