Több mint 30 éve építünk intralogisztikai automatizálási rendszereket és készítünk különböző egyedi megoldásokat és integrációkat, így régóta megbízható partnerei vagyunk a kis- és középvállalkozásoknak valamint a nagyvállalatoknak is.

Víziónk

Differenciált, innovatív és testreszabott intralogisztikai megoldásokat kínálva szeretnénk ügyfeleink nélkülözhetetlen partnerévé válni, és az intralogisztikai folyamatokat és műveleteket kiváló megoldásokkal, szervizeléssel és támogatással optimalizálva, segíteni ügyfeleinket a növekedésben.

30 év tapasztalat

Átfogó szolgáltatási és megoldási portfólióval rendelkezünk az intralogisztikai automatizálás kidolgozása, a tanácsadás, a testreszabott rendszerintegráció és az implementált rendszerek (hardver és szoftver) karbantartása terén, mindezt különböző iparágakban (autóipar, FMCG, gyógyszeripar, szállítóipar, papíripar, 3PL...).

Jövőnk

Szakértőként segítünk Önnek a legjobb és legújabb technológiák kidolgozásában és implementálásában, tükrözve a piacon előforduló összes új technológiát és trendet.

Az Antra ID-ról

Az Antra ID a nyomkövetés és helymeghatározás valamint az intralogisztikai automatizálási megoldások vezető szolgáltatója, több mint 30 éves tapasztalattal a magyar piacon és tekintélyes nemzetközi jelenléttel. Professzionális rendszerintegrátorként és megoldásszállítóként az ipar 4.0, az ipari automatizálás és az automatikus azonosítás (Auto-ID) területére összpontosítva szolgáltatások és megoldások átfogó skáláját kínáljuk az intralogisztikai automatizálás kidolgozása, a tanácsadás, a testreszabott rendszerintegráció és az implementált rendszerek (hardver és szoftver) karbantartása terén, mindezt különböző iparágakban (autóipar, FMCG, gyógyszeripar, szállítóipar, papíripar, 3PL...).

Az Antra ID-nál az ügyfelek igényeinek megértésére törekszünk, hogy egyedi követelményekre szabott rugalmas, skálázható és professzionális megoldásokat kínáljunk. Tapasztalt szakemberekből álló csapatunkat a legmagasabb szintű szakértelem, megbízhatóság és minőség fémjelzi, és az ügyfelekkel való hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk.

Az Antra ID 2021 novemberében a Central European Automation Holding kulcsfontosságú tagjává vált, így további erőforrásokhoz és az ipari automatizálási szolgáltatásokra és megoldásokra összpontosító, képzett szakemberek szélesebb portfóliójához fér hozzá Közép-Kelet-Európában. Testvérvállalataink, az Automa CZ és az Auware Engineering támogatásával az autóiparban és más ipari ágazatokban tevékenykedő ügyfeleink minden ipari automatizálási igényét képesek vagyunk tudjuk kielégíteni.

Értékeink

ETIKA

Tapasztalja meg mindent felülmúló, rendíthetetlen munkamorálunkat! Odaadó lelkesedéssel teljesítjük a feladatokat, túlszárnyalva az elvárásokat.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Adja át magát velünk az ígéretteljesítések kihívásainak. Célunk, hogy nap, mint nap kiváló minőségben teljesítsünk, és túlszárnyaljuk az elvárásokat. A belénk fektetett bizalom alapja a felelősségtudat iránti elkötelezettségünk.

CSAPATSIKER

A személyes elismerés helyett a csapat sikerére fókuszálunk. Hiszünk az együttműködés értékében, melynek során a csapat minden tagja nélkülözhetetlen. Ez táptalajt biztosít a bizalomnak, az együttműködésnek és a fokozottan produktív munkakörnyezetnek.

ŐSZINTESÉG

Határozottan állást foglalunk a kompromisszumokkal szemben, teret adván mély meggyőződésünknek. Erkölcsi normáink a munka és az élet minden területére érvényesek. Az őszinteség, a megbízhatóság és a felelősségtudat a három fontos pillér, amit a munkahelyen belül és kívül egyaránt vallunk.

A legjobbakkal működünk együtt!