Az intralogisztika automatizálásának mesterei vagyunk - csatlakozzon hozzánk!

INNOVÁCIÓ

Az Antra ID az innováció és az intralogisztikai automatizálás jövőjének szerelmese. Büszkén vagyunk arra, hogy a technológiai fejlesztések élvonalába tartozunk, hogy folyamatosan feszegetjük a határokat, és ösztönözzük a digitális átalakulás.

KÖRNYEZET

Iparágunk vezető rendszerintegrátoraként olyan környezetet igyekszünk teremteni, ahol a kreativitáson és az ötleteken van a hangsúly. Hiszünk abban, hogy sikerünk alapját tehetséges és elkötelezett csapattagjaink képezik, akik szakértelmüket és szenvedélyüket minden projektben kamatoztatják.

CÉGKULTÚRA

Ha nálunk dolgozik, egy dinamikus, együttműködő közösség részese lehet, ahol kulcsfontosságú a csapatmunka és a kölcsönös tiszteletet. Cégkultúránk alappillére a folyamatos tanulás és a szakmai fejlődés ösztönzése, lehetővé téve munkavállalóink számára készségeik és tudásuk fejlesztését.

LEHETŐSÉGEK

Csapatunk tagjaként iparágakat formáló, élvonalbeli automatizálási projekteken dolgozhat, melyek hatással vannak az ügyfelek üzletmenetére. Karrier- és fejlődési lehetőségek széles skáláját kínáljuk, lehetővé téve ezáltal a munkavállalók személyes és szakmai fejlődését.

JÖVŐ

Legyen szó tapasztalt szakemberről vagy friss diplomásról, az Antra ID szívesen látja az ambiciózus, előrelátó gondolkodású munkatársakat, akik szívesen lennének az intralogisztikai folyamatok automatizálásának jövőjét megalapozó víziónk részesei.

Modern technológia

Tapasztalja meg csapatunkkal az intralogisztika digitális csúcstechnológiáit! A modern technológiák erejét kihasználva forradalmasítjuk a digitális raktári műveleteket.

Barátságos csapatlégkör

Élvezze a szabadságot, és adjon teret kreativitásának cégünknél! Nem a vállalati struktúra, hanem a tevékenységünk iránti szenvedélyünk köt össze bennünket. Ez az oka annak, hogy néhányan közülünk már évtizedek óta itt dolgoznak.

Közvetlen kapcsolat az ügyfelekkel

Fedezze fel a személyre szabott projektek erejét ügyfeleinkkel! Tisztában vagyunk azzal, hogy minden ügyfél egyedi, így ösztönözzük az ügyfelek és alkalmazottaink közötti szoros kapcsolatot.

Munkatársakat keresünk!

Amennyiben készen áll egy jövedelmező karrierre, amely ötvözi az innovációt, a csapatmunkát és a határtalan lehetőségeket, tekintse meg aktuális állásajánlatainkat, és csatlakozzon hozzánk, hogy Ön is izgalmas kalandunk részese lehessen.

Tegye meg a következő lépést karrierjében az Antra ID Kft.-vel!

A legjobbakkal működünk együtt!