Akár butikot, akár egy forgalmas bevásárlóközpontot üzemeltet, vállalkozása azon áll vagy bukik, hogy jönnek-e a vásárlók, na meg persze, hogy visszatérnek-e.

A kiskereskedelem nem merül ki abban, hogy a dolgokat lepakoljuk a polcokról. Az áru egyik helyről a másikra mozog. Az Ön üzleti tevékenysége az emberek és az áruk zavartalan áramlásától függ.

A valóság persze az, hogy minél több dolgot tesz közszemlére, annál inkább célponttá válik - ezért érdemes fizikai és elektronikus védelemmel csökkenteni a lopásokat és betöréseket.

Biztonsági megoldásunkkal két legyet üthet egy csapásra. Egyrészről RFID UHF technológiánkkal támogatjuk a nagyértékű árucikkeket tartalmazó üzletek biztonsági rendszerét. Másrészről az alkalmazott technológia lehetővé teszi a napi leltár gyors és folyamatos lebonyolítását.

Az üzletben minden termék egyedi azonosító kóddal ellátott RFID taget kap.

Vásárlás esetén az adott tárgyat egy asztali RFID író-olvasó készülékre helyezik, ahol az RFID tag egy azonosító kódot kap, mellyel az üzlet zavartalanul elhagyható.

Ha ellop egy terméket, az üzlet mennyezetén elhelyezett CT antennák érzékelik a nem deaktivált RFID taget, és a rendszer riasztani kezd.

Ráadásul az implementált RFID rendszer támogatja az automatizált, gyors és folyamatos készletleltárt.

MEGOSZTÁS