A raktárban prioritásként kezeljük az anyagok és készletek hatékony és pontos mozgatását anélkül, hogy ügyfeleinket kitennénk a tételek elvesztése ill. elkeveredése kockázatának.

Ha valamilyen árut gyárt, nem köthet kompromisszumot a minőség terén - mi is ugyanígy vélekedünk a raktár hatékonyságáról. Mikor minden másodperc számít, ez elengedhetetlen, nem luxus!

Arra, hogy a villástargonca az árut tartalmazó raklapot garantáltan a megfelelő raktárhelyre helyezze, olyan megoldást kínálunk, amely vonalkódot vagy RFID technológiát használ a raktárban feldolgozott összes anyag automatikus azonosítására.

A targonca a választott technológián alapuló fix leolvasókkal van felszerelve, melyek a felemelésekor rögzítik a raklap azonosítóját. A targonca terminálján lévő szoftver ezután elküldi a célraktárhelyre vonatkozó információkat a kezelőnek.

Amikor a targonca megérkezik az adott helyre, a leolvasó automatikusan rögzíti a raktárhely azonosítóját, ezáltal biztosítva, hogy a megfelelő paletta a megfelelő raktárhelyre kerül.

Ezzel növelhető a raktári műveletek pontossága és hatékonysága, ezáltal nő az ügyfél elégedettség és a jövedelmezőség.

MEGOSZTÁS