Tapasztalt szakembereink az Antra ID-nál a legjobb automatizált rendszereket és megoldásokat tervezik és implementálják, hogy segítsék ügyfeleinket a hatékonyság, a termelékenység és a biztonság növelésében. Széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezünk az intralogisztikai automatizálás terén. Ez a szakértelem teszi lehetővé, hogy egyedi igényekhez igazított, testreszabott megoldásokat fejlesszünk az egyes ügyfelek számára.

Szolgáltatások

Átfogó kínálatunk lehetővé teszi, hogy segítő kezet nyújtsunk ügyfeleinknek a folyamat minden lépése során: a tervezéstől és kivitelezéstől kezdve, az implementáción át, a folyamatos támogatásig bezárólag. Emellett karbantartási és helpdesk szolgáltatásaink biztosítják az implementált rendszerek optimális működését. Szolgáltatásaink tartalmazzák az MTM-elemzést, a logisztikai tervezést, a rendszertervezést, a testreszabást, az IT rendszerintegrációt, a minőségellenőrzést, a széleskörű karbantartást, a helpdesket valamint a hardver- és szoftverelemekhez nyújtott támogatást.

Áruszállítási megoldások

Optimális megoldásokkal állunk elő a mennyiségi és minőségi áruátvételre valamint tárolásra, a különböző árutípusok és csomagolási egységek figyelembevételével. Ezen megoldások implementálásával az ügyfél növelheti működésének hatékonyságát és eredményességét, mely fokozott jövedelmezőséget eredményez.

Track & Trace megoldások

Megoldásaink közé tartozik a "valós idejű" nyomkövetés, a vezető nélküli eszközök integrálása, valamint az áruszállítási rendszer optimalizálása a különböző árutípusok és csomagolási egységek kezelésére. Ezáltal az ügyfelek teljes láthatósággal és ellenőrzéssel bírnak az áruk mozgása és tárolása felett.

Termelés támogatási megoldások

Megoldásaink közé tartozik az áruk, a termelőeszközök és a munkavállalók strukturált nyomkövetése, valamint a megelőző intézkedések implementálásának támogatása. Ez segíti a minőségbiztosítást, valamint támogatja a hatékony és folyamatos termelést.

Termékfeltöltési és újrarendelési megoldások

Optimális megoldásokkal állunk elő a mennyiségi és minőségi áruátvételre valamint tárolásra, a különböző árutípusok és csomagolási egységek figyelembevételével.

Leltározási megoldások

Az áruk és termelőeszközök raktárban történő folyamatos, hatékony és pontos leltározására, valamint a gyártási és szállítási folyamatokra is tervezünk rendszereket. Ezek a rendszerek tökéletesítik a láthatóságot és az ellenőrzést, javítva a leltárkezelés pontosságát és hatékonyságát.

Korszerű alkalmazások megoldásainkra

Pick by Light

A Pick by light egy, az összeszerelési műveletek során használt rendszer, mely segíti az dolgozókat a kiválasztásra és összeszerelésre kerülő alkatrészek gyors és pontos beazonosításában.

Környezet & Eseménynapló (Ellenőrző) Rendszer

Abszolút kontroll a szállítás során a szállítmány felett, rövidebb és hosszabb távolság esetén is!

Oltóanyagok és gyógyáruk minőségirányítása

A hőmérséklet-érzékeny gyógyászati anyagok szállítása és tárolása Gyógyászati anyagok és gyógyáruk szállítása során be kell tartani...

Tárgyi eszközök nyilvántartása

Az Antra ID-nél pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy az iroda a vállalat szíve, így segítünk Önnek abban, hogy a tárgyi...

Automatizált Helymeghatározó Rendszer

A raktárban prioritásként kezeljük az anyagok és készletek hatékony és pontos mozgatását anélkül, hogy...

Automatizált állandó leltározási megoldás LEAN Lift-ben

A raktárban minden komponensnek, anyagnak vagy csavarhúzónak megvan a maga helye. Használat...

Okos Biztonsági Rendszer Shop alkalmazásokhoz

Akár butikot, akár egy forgalmas bevásárlóközpontot üzemeltet, vállalkozása azon áll vagy bukik, hogy jönnek-e a vásárlók...

Disztribúciós útkereső

Az e-kereskedelem terjeszkedésével egyre nagyobb igény mutatkozik az többcsatornás eljárások...

Turbó Mobil Munkaállomás

A hagyományos feldolgozóipari szektor és a helyi logisztikai szükségletek bővülésével és növekedésével...

A legjobbakkal működünk együtt!