6ffb5ae4-6600-426b-b56c-51cd4cf840f4
Globálisan a logisztika és a szállítás felelős a szén-dioxid-kibocsátás közel 23 százalékáért, aminek egy negyedét az intralogisztika teszi ki.

Cikk megosztása

A szén-dioxid-kibocsátás csökkentése és a hatékonyság növelése alapvető elvárás a mai intralogisztikai fejlesztésekkel kapcsolatban.

A fenntarthatóság a folyamatok optimalizálásáról szól, ami egyben a költségek optimalizálását is jelenti. Az automatizálás segít megszüntetni a szűk keresztmetszeteket, ám további előnyökkel is jár, melyek szintén szerepet játszanak a raktári feladatok optimalizálásában. Tehát tulajdonképpen az automatizálás az egész vállalat versenyképességét növelheti.

Milyen előnyök jöhetnek itt szóba?

Közép- és hosszú távon a folyamatbiztonságnak köszönhetően csökkennek az üzemeltetési költségek, javul a szolgáltatások minősége, minimalizálódnak a hibák, lerövidülnek az átfutási idők, az alkalmazottak elégedettebbek, hiszen csökken a fizikai leterheltség, a pedig raktárban nagyobb a biztonság.

A legfontosabb a raktárban lévő problémás területek és szűk keresztmetszetek átvizsgálása

  • Where are the weak points in the daily operation visible?
  • Létezik-e erre strukturális megoldás, vagy újra és újra ugyanazokkal a kihívásokkal vagyunk kénytelenek szembenézni?
  • A szállítási és rakodási folyamatok automatizálásával erőforrásokat szabadíthatunk fel, optimalizálhatjuk az anyagmozgatást.

Ehelyütt nem alábecsülendő egy erős rendszerintegrátorral kötött partnerség értéke! A Central European Automation Holding (CEAH) részét képező Antra ID Kft. alapos elemzést végez ügyfeleli vállalkozásával kapcsolatban, és olyan megoldást dolgoz ki, amely a leginkább megfelel az ügyfelek aktuális és jövőbeli igényeinek, valamint rugalmasságot biztosít a kiszámíthatatlan helyzetekben. Az ügyfelek mindig egyedi igényekkel érkeznek, mindenki a saját raktárára és üzemére szabott megoldást szeretne implementálni. A legtöbb esetben mi megtaláljuk a tökéletes megoldást. Az Antra ID Kft. legnagyobb előnye, hogy teljes körű szolgáltatást képes nyújtani.

Ez is érdekelheti…

Segítségre van szüksége az intralogisztika terén?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!