dd001b76-1e41-484e-ac39-bbee67cc4354
Nemcsak a szállítmányok útjának nyomkövetését kell megoldani, hanem a lopások számának csökkentését is. Érdemes elektronikus védelemmel visszaszorítani a lopások esélyét.

Cikk megosztása

Az áruk azonosítására többféle megoldás létezik. A legelterjedtebb technológiák közé tartozik az egydimenziós vonalkód, a rádiófrekvenciás RFID és a kétdimenziós QR-kód.

Az RFID előnye, hogy az leolvasónak nem kell "látnia" a címkéket ahhoz, hogy felismerje őket. Az adathordozót speciális gyárakban, ellenőrzött körülmények között gyártják, így minősége mindig megfelel a szabványos követelményeknek, és az RFID-chipen tárolt információ nagy távolságból is leolvasható.

Az Antra ID Kft. minden termékhez egyedi azonosító kóddal ellátott RFID címkét társít. Lopás esetén az üzlet mennyezetén elhelyezett CT-antennák érzékelik a nem deaktivált RFID címkét, és a rendszer riasztani kezd. Vásárlás esetén az üzletet zavartalanul elhagyható.

Az Antra ID Kft. RFID UHF technológiája egyrészt védi az értékes árukat tartalmazó üzleteket, másrészt automatizált, gyors és folyamatos készletleltárt tesz lehetővé.

Ez is érdekelheti…

Segítségre van szüksége az intralogisztika terén?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!