amr-forklift
A digitális átalakulás a legtöbb iparágban gyorsan zajlik, ám az elektronikai ipart egyik sem körözi le.

Cikk megosztása

2020-as év történelmi jelentőségűnek bizonyult a robotika történetében, mivel az autóipar elvesztette vezető pozícióját az elektronikai iparral szemben, mint az ipari robotok legnagyobb felhasználója, vagyis az elektromos/elektronikai ipar lett az ipari robotok elsődleges vásárlója (World Robotics Report 2022).

A robotizált automatizálás egyre vonzóbb alternatívát jelent a rendkívül szűk haszonkulccsal dolgozó elektronikai gyártók számára. Az áruk A pontból B pontba történő szállítása nem teremt értéket, az AMR-ek így lehetővé teszik az alkalmazottak értékesebb feladatokra történő átcsoportosítását. Az AMR-ek menet közben alkalmazkodnak a dinamikus körülményekhez, egész műszakokat dolgoznak, automatikusan feltöltik magukat, és nincs szükségük külső vezérlésre.

Szeretné, ha alkalmazottai az értékteremtő folyamatokra összpontosíthatnának? Megvalósítaná a „just-in-time” anyagáramlást? Az intralogisztika automatizálása a logikus lépés. Az AMR-ek gyorsan új útvonalakra küldhetők, ha a gyártási terület elrendezése megváltozik. Az Antra ID Kft. gondoskodik a modern informatikai rendszerek és AGV-flották megtervezéséről, üzembehelyezéséről és üzemeltetéséről, hatékony és eredményes logisztikai műveleteket téve ezzel lehetővé.

Ez is érdekelheti…

Segítségre van szüksége az intralogisztika terén?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!