e910131c-2553-4553-8471-34529b0f9be7
Az 5G az eszközök és emberek eddig soha nem látott összekapcsolásával új lehetőségeket teremt a vállalkozásoknak intelligens gyárakat létrehozására és a csúcstechnológiák kiaknázására.

Cikk megosztása

A 4G/LTE-hez képest az 5G hálózatok 1000-szer nagyobb kapacitást, tízszer kisebb késleltetést és ötvenszer nagyobb sebességet kínálnak majd. Az 5G az eszközök és az emberek összekapcsolásával megváltoztatja a gazdaságot. Az 5G hálózatok segítségével a vállalkozások intelligens gyárakat hozhatnak létre, és teljes mértékben kiaknázhatják az olyan innovációkat, mint az automatizálás, a mesterséges intelligencia, a problémamegoldó kiterjesztett valóság vagy a Dolgok internete (IoT).

A rendszer együtt létezik majd a Wi-Fi-vel és más vezeték nélküli technológiákkal, mint a WLAN, aWirelessHART, a GSM, a LTE stb. vagy a vezetékes kommunikációs rendszerekkel. Az 5G a logisztikai iparág összekapcsolódásának és technológiai fejlettségének megváltoztatásával utat nyit az olyan áttörések előtt, mint az autonóm járművek, a dróntechnológia és a valós idejű adatgyűjtés.

Az ipari 5G hálózati technológia hatással lehet az Ön gyárának döntéshozatalára, termékgyártására és a létesítmény karbantartására is. A Central European Automation Holding (CEAH)részét képező Antra ID Kft,testvérvállalataival, a cseh Automa CZ s.r.o.-val, valamint a magyar Auware Engineering Kft.-vel együtt képesek csökkenteni az emberi hibákat, ugyanakkor növelni tudják az adatáramlás nyomon követésére, tárolására, elemzésére, ellenőrzésére és módosítására szolgáló automatizált folyamatokat.

Ez is érdekelheti…

Segítségre van szüksége az intralogisztika terén?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!