9a0b0ff6-3227-4878-81f4-a0fa8e6066ba
Az adatok egyre értékesebbé válnak a vállalatok számára, az AI-alapú megoldások pedig lehetővé teszik az adatelemzést és a valós idejű betekintést a megalapozott döntéshozatalhoz.

Cikk megosztása

Az adatok - ha megfelelően értelmezik és hasznosítják őket - a legtöbb vállalat számára mindennél értékesebbek. A McKinsey cég jeletése szerint a vezető vállalatok több mint fele használ mesterséges intelligencia alapú megoldásokat, és ez az arány 2017 óta megduplázódott. Az IDC becslése szerint tavaly összesen 118 milliárd dollárt költöttek mesterséges intelligenciára, beleértve a szükséges hardvert, szoftvert és MI-központú rendszereket, és ez az összeg 2026-ra meghaladja majd a 300 milliárd dollárt.

Miért hasznosak az adatok?

Az MI egyik kulcsfontosságú felhasználási területe az adatelemzés. A hatalmas információ-tömeg emberi munkával egyszerűen átláthatatlan. Egy intelligens rendszer azonban elképesztő mennyiségű adatot képes átszűrni, és olyan mintákat, összefüggéseket képes azonosítani, melyek a legtöbb ember figyelmét elkerülnék. A mesterséges intelligencián és gépi tanuláson alapuló adatelemzés segítségével a vállalatok valós idejű betekintést nyerhetnek saját működésükbe és versenytársaik bizonyos tevékenységeibe is.

A vállalkozók nem kell, hogy egyedül boldoguljanak ebben a stresszes és komplex időszakban. A Central European Automation Holding (CEAH) részét képező Antra ID Kft., képes beazonosítani és implementálni a vállalatok működését megkönnyítő MI megoldást.

Ez is érdekelheti…

Segítségre van szüksége az intralogisztika terén?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!