550b0e28-798f-4727-a2ed-1d554070cb65
Az automatizált rendelésteljesítés óriási értéket kínál a kognitív feladatok automatizálásával és a különböző robotok felhasználásával - a csuklós karoktól az együttműködő és autonóm mobil robotokig - a komissiózási stratégiák végrehajtásához és az áruk hatékony szállításához.

Cikk megosztása

A robotizált rendelésteljesítés rendkívül értékessé vált, mivel képes automatizálni a kevés vagy kognitív folyamatot egyáltalán nem igénylő feladatokat. A skála a csuklóskarú robotoktól az együttműködő és autonóm mobil robotokig terjed. Ezek tetszőleges számú komissiózási stratégia végrehajtására, áruk és anyagok egyik pontról a másikra történő szállítására használhatók.

Vessünk egy pillantást arra, hogy milyen előnyökkel jár a robotok raktárban való használata!

  • Csökkenti az utazási időt és javítja az általános hatékonyságot
  • Csökkenti a raktári alkalmazottak megterhelését: a kockázatos vagy fizikailag megterhelő manuális feladatok közé tartozik a nehezebb rakományok raktáron belüli szállítása, a raktári egységek (SKU-k) leemelése a magas polcokról és egyéb potenciálisan veszélyes tevékenység.
  • Növeli a rugalmasságot és a skálázhatóságot: a robotok viszonylag könnyen implementálhatók, és nem igényelnek infrastrukturális változtatásokat a létesítményben, így a kezdeti beállítási költségek alacsonyabbak, mint a hagyományos automatizálási megoldások, pl. a szállítószalag-rendszerek bevezetésének költségei.
  • Növeli a pontosságot: a fáradtság, a figyelemelterelés, a stresszhatások következtében az ember hajlamos hibákat elkövetni. A számítógép által vezérelt rendszerek és robotok növelik a rendelésteljesítések pontosságát.
  • Csökkenti a munkaerőigényt: az együttműködő robotok a termelékenység növelésével és az emberek által végzett munkák jobb lefedésével segítenek betölteni a személyzeti kihívások okozta űrt.
  • Növeli a termelékenységet: a robotizált rendelésteljesítés a komissiózási sebesség növelésével és az optimalizált komissiózási útvonalak használatával felgyorsíthatja a rutinfolyamatok végrehajtását.

Hogy minden előnyt és lehetőséget teljes mértékben ki tudjon használni, vegye fel a kapcsolatot a Central European Automation Holding-hoz (CEAH) tartozó Antra ID Kft-vel, és testvérvállalataival a cseh Automa CZ s.r.o.-val és a magyarAuware Engineering Kft-vel!

Ez is érdekelheti…

Segítségre van szüksége az intralogisztika terén?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!