Standardizált RFID megoldás, többszörös referencia

Az Antra ID több mint egy évtizede kínál RFID megoldásokat, és kifejlesztett egy különböző célra használható, standardizált RFID kapumegoldást. A kapuk előfeldolgozzák a fogadott adatokat, majd elküldik egy szerveralkalmazásnak, lehetővé téve a valós idejű nyomkövetést és elemzést.

RFID kapumegoldásunk egyik elsődleges felhasználási területe a nyersanyagszállítás. Ebben az esetben a 3PL szolgáltató RFID tagekkel ellátott járművekkel szállítja a gyártóüzembe a nyersanyagokat egy külső raktárból. A gyártóüzem kapuja a jármű áthaladásakor érzékeli a címkéket, melyek tájékoztatnak a jármű indulási ill. érkezési idejéről valamint a pontosságáról. Ez lehetővé teszi az ügyfél számára az anyagmozgás valós idejű nyomkövetését, ellenőrzését, növelve ezáltal a műveletek hatékonyságát és pontosságát.

Az RFID kapu másik felhasználási területe az AGV-k nyomkövetése, ahogy az árut egyik gyártósorról egy másikra viszik. Ebben az esetben az RFID kapu integrálásra kerül az ügyfél SAP-rendszerébe, lehetővé téve az események automatikus könyvelését, valamint a kocsi-mozgások valós idejű nyomkövetését.

Végül RFID kapunk a raktári műveletek során is használható a visszaváltható műanyag raklapokon lévő áruk automatikus azonosítására és nyomkövetésére. Ebben az esetben minden raklap RFID taggel van ellátva, és a raktárban lévő kapuk a raklapok áthaladásakor érzékelik a címkéket, lehetővé téve az automatikus leltározást valamint az anyagok valós idejű nyomkövetését.

Összességében az RFID kapus megoldásunk sokoldalú és rugalmas megoldásként szolgál az árumozgás nyomkövetésére és ellenőrzésére különböző környezetben, növelve ügyfeleink számára műveleteik hatékonyságát és pontosságát.

MEGOSZTÁS