Automatizált irányított járművek üzembe helyezése, szervizelése és támogatása

Végponttól végpontig automatizált irányított szállítás az anyagellátás helymegállapításával és nyomkövetésével

Az ügyfél AGV-támogatott szállítási rendszert vezetett be a gyártóüzemében. Az üzem zavartalan és hatékony működése érdekében az AGV-k rendszeres szervizelést és támogatást igényelnek. Az Antra ID biztosítja ezeket a szolgáltatásokat, beleértve az üzembe helyezést, a mechatronikai és informatikai támogatást.

Az AGV-k 1,2 tonna teherbírásúak és teljesen automatizáltak, lehetővé téve az anyagok gyártóüzemen belül történő hatékony és megbízható szállítását. Az Antra ID hosszú távú szerződést kötött a 29 AGV szervizelésére és támogatására, mely a 7/24-es megbízható működés érdekében háromszintű támogatást biztosít (a helyszínen, telephelyen kívül a cégben és a telephelyen kívül a gyártónál).

Az SAP és az AGV rendszerrel a teljes anyagellátás nyomonkövethető, és automatikusan könyvelésre kerül az SAP-ban. Ezáltal az anyagmozgás teljesen automatizált és nyomonkövethető, ami valós idejű láthatóságot és hatékonyabb, pontosabb működést tesz lehetővé.

Összességében az Antra ID végponttól végpontig automatizált irányított szállítási megoldása megbízható és hatékony mód az anyagok gyártóüzemen belül történő nyomkövetésére és szállítására, növelve ezáltal a műveletek hatékonyságát és pontosságát.

MEGOSZTÁS