warehouse-automation
Nyakunkon az automatizálás: a kézikocsik helyett robotok dolgoznak, a papírmappák helyett pedig szoftverek kezelik az adatokat. A jövő raktárában az alapvető munkafolyamatokhoz intelligens gépekre lesz szükség, ez pedig megoldja a raktárak egyik legnagyobb problémáját, a munkaerőhiányt.

Cikk megosztása

Az automatizálás még persze folyamatban van, mivel egy már jól működő raktár nem mindig fog hatékonyabban működni teljes automatizálással. Sok esetben a részleges automatizálás jobb, ilyenkor az intelligens gépek szelektív használata növeli a hatékonyságot. Bármilyen átalakítási folyamat előtt érdemes körültekintően eljárni, hiszen csak így garantálható a műveletek zökkenőmentesen és hatékonyan működése. Végül, de nem utolsósorban, a befektetett pénz megtérül.

Az Antra ID Kft. a Central European Automation Holding keretein belültestvérvállalataival, az Auware Engineering Kft-vel és az Automa CZ s.r.o.-val biztosítja a mechanikus összeszerelést, az RFID rendszer gyártósorra való telepítését valamint az összes integrációs folyamatot is.

Ez lehetővé teszi, hogy az áru a lehető legrövidebb idő alatt, költséghatékony, időtálló, átlátható és ellenőrizhető módon jusson el A pontból a B-be.

Ez is érdekelheti…

Segítségre van szüksége az intralogisztika terén?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!