401e1823-8378-416b-8912-b3f4b23cef8d
Még a covid is éreztette hatását a hazai és nemzetközi logisztikára, amikor egy évvel ezelőtt kitört az orosz-ukrán háború. Ezután a növekvő infláció és a rekordokat döntögető energiaárak újabb komoly nehézségek elé állították az ágazatot.

Cikk megosztása

Az innováció szinte már hagyománynak számít a logisztikában

A nemzetközi trendekkel összhangban a hazai logisztikai ágazatot is a folyamatos innováció jellemzi. Ennek eddig még sem az orosz-ukrán háborús konfliktus, sem pedig a rendkívüli inflációs adatok nem tettek keresztbe. A kihívások ellenére tehát továbbra is a fejlődés és a folyamatos megújulás jellemzi az ágazatot.

Az életünket ugyanis nemcsak a kihívások és a válságok uralják, hanem az Ipar 4.0 korszaka is. Az innovációknak és a jelentős beruházásoknak köszönhetően nem ritka a logisztikai szereplők exponenciális növekedése. Tavaly egy sor milliárdos logisztikai beruházás valósult meg, és ugyanez várható az elkövetkező években is. Mindazok, akik ezt ma felismerik és fejlesztik logisztikai rendszerüket, versenyelőnyre tehetnek szert.

Az Antra ID Kft., a Central European Automation Holding (CEAH) büszke tagjaként a gyártási és ellátási lánc folyamatirányításainak ésszerűsítése, a szállítási idő és a működési költségek redukálása, valamint az emberi munkaerő szükségletének csökkentése érdekében teljeskörű szolgáltatásokat nyújt az intralogisztika terén. Ne feledje: a helyes út az anyagmozgatás automatizálása!

Ez is érdekelheti…

Segítségre van szüksége az intralogisztika terén?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!