vSAID – Rendszerintegráció

A logisztikai tervezés / tanácsadás eredménye egy részletes folyamatleírás, melynek informatikai leképezéséhez kínáljuk a szakmai támogatásunkat.

A korszerű informatikai rendszereknél a tervezés során felvetődik a kérdés, hogy melyik rendszer a legalkalmasabb a feladat megoldására. A gyakorlatban nem létezik a problémát teljeskörűen lefedő megoldás, viszont az adott célfeladatra tervezett informatikai rendszerek alkalmazása lehetőséget nyújthat a vállalható kompromisszumokkal való működtetésre. A választást a pénzügyi és szakmai szempontok együttesen határozhatják meg, az adott környezetben optimális megoldás kiválasztása eldöntheti a rendszer hosszú távon hatékony, biztonságos működését.

Fejlesztéskor számtalan megoldási lehetőség áll rendelkezésre a felhasználó és a fejlesztő előtt, de a fejlesztések költségét és a bevezetés határidejét a pontos, részletes feladat specifikáció, valamint a fegyelmezett változás kezelés (CR) tudja korlátok között tartani. Véleményünk szerint már a tervezési szakaszban (folyamatszervezés, felhasználói igények és a fejlesztők feladatainak meghatározása …) is érdemes bevonni az informatikai szakembereket.

A rendszerintegrációhoz kínált megoldásaink és szolgáltatásaink:

További információval kapcsolatban készséggel állunk a rendelkezésükre.