vSAID – Auto ID eszközök

1990 óta tevékenykedünk az automatikus azonosítás (Auto ID) területén, számos, világszinten elismert Auto ID eszköz viszonteladójaként.

Az elmúlt évek alatt megbízható és szoros kapcsolatokat alakítottunk ki beszállító partnereinkkel, példaként kiemelve: Advantech, Alien, Avery Dennison, CAEN RFID, Cognex, Datalogic, Dell, FEIG, Godex, Honeywell, Igel, Kathrein, ProGlove, Sato, Sewio, Solcon, Voiteq-Smilog, Zebra, stb.

Eszközeink tipikusan hatékonyság növelő, automatizált intralogisztikai és gyártási folyamatokat támogatnak.

RF Terminál

Az RF terminálok mobil eszközök, jellemzően kábel nélkül kommunikálnak más rendszerekkel. Főbb alkalmazásaikat tekintve kiemelendők a kézi terminálok, járműre rögzíthető terminálok, viselhető terminálok, hangalapú terminálok, nyomtató terminálok … Az ügyfél igényei határozzák meg, hogy melyik eszköztípus a legalkalmasabb a feladat elvégzésére. Számos adatbeviteli lehetősége létezik (pl. vonalkód, RFID…).

Ipari PC

A logisztikai és gyártói területeken a durva és piszkos környezet sokkal masszívabb számítógépeket követel meg, mint a kereskedelemben vagy a háztartásokban használtak. Számos speciális beállításuk mellett az ipari számítógépeket úgy alakítják ki, hogy mindenféle mechanikus és kémiai hatásnak ellenálljanak.

Vonalkódos címke- és RFID nyomtató

A vonalkód az egyik legelterjedtebb módja az áruk automatikus azonosításának. Számos esetben a vonalkódot tartalmazó címkét ki kell nyomtatni és rá kell ragasztani az árura. Alkalmazástól függően a címke nyomtatóknak különböző nyomtatási követelményeknek, címke továbbítási és alkalmazási igényeknek kell megfelelnie, és néhány esetben a hordozhatósági lehetőségek is fontosak. RFID alapú projektekhez RFID nyomtatók is elérhetőek már a piacon, amelyek az RFID címkék programozására és nyomtatására is alkalmasak.

Adatgyűjtés

Az adatgyűjtő eszközök (vonalkód-, RFID olvasók …) segítik az adatok kiolvasását, dekódolását és átadását. Az ipari kialakításuk tökéletesen alkalmazkodik a logisztikai és gyártói területek igényeihez. Többféle adatgyűjtésre alkalmas eszköz kapható a piacon, mint például kézi, rögzített, viselhető vonalkód- és/vagy RFID olvasó … Az adott feladat, illetve az ügyfél igényei határozzák meg, hogy mely eszközök a legalkalmasabbak a feladat elvégzésére. Az eszközök többféle opcióval rendelhetők: pl. 1D / 2D vonalkód vagy UHF / HF / NFC RFID olvasó, melyek különböző távolságokból olvasnak, előre meghatározott interfészekkel kommunikálnak …

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ebben az iparágban, így amennyiben kérdésük van, nyugodtan forduljanak hozzánk bizalommal. Örömünkre szolgálna, ha segíteni tudnánk Önöknek az alkalmazási területükhöz legjobban igazodó Auto ID eszköz megtalálásában.