iNTRA – TMW Turbó Mobil Munkaállomás

Ember – gép kapcsolat hatékonyan

Az e-kereskedelem térnyerésével, a hagyományos gyártó ágazatok, valamint a helyi logisztikai igények drasztikus növekedésével egyre nagyobb jelentősége van a különböző logisztikai szolgáltatásoknak. Ezért versenyelőnyre tehet szert az a szolgáltató, aki hatékonyabban tudja a logisztikai folyamatait – árubeérkeztetés, betárolás, komissiózás, kiszállítás / árukiadás, leltár – menedzselni. A teljeskörű automatizálás bevezetése napjaink egyik legmeghatározóbb irányzata, ugyanakkor elterjedését számos folyamat szervezési és gazdasági szempont befolyásolja. Az alternatív eseteket szem előtt tartva kínálunk egy kedvező, gyors megtérülést kínáló megoldást a Turbó Mobil Munkaállomásunkkal, amely egy Advantech DLT-V72 terminált és az Avery Dennison innovatív technológiáját alkalmazó ADTP2 EcoCut vonalkódnyomtatót egyesítő Mobil Munkaállomásból áll. Megoldásunk a manuális munkafolyamatok optimalizálására törekszik.

Turbó Mobil Munkaállomásunk alkalmazásával drasztikus hatékonyság növekedést lehet elérni a raktárakban.

Miért?

A Mobil Munkaállomással – a beépített akkumulátorának és töltőberendezésének köszönhetően – a nagyfeszültségű elektromos hálózattól független, rugalmas, helyszíni munkavégzés érhető el. Ezáltal a munkavégzés útvonala jelentősen csökkenthető, megkímélve munkavállalóit a manuális feldolgozás során a szükséges eszközökhöz feleslegesen megtett kilométerektől. A gyorsan és kényelmesen cserélhető akkumulátora segítségével a három műszakos munkavégzést is támogatja.

Ergonomikus és egyszerűen testre szabható kialakításának köszönhetően – a könnyedén tolható, mozgatható munkahelyen – a mobil adatrögzítéshez szükséges munkaeszközök praktikusan elhelyezhetők, legyen szó ipari nyomtatóról, ipari PC-ről, adatbeviteli, adatgyűjtő és egyéb eszközökről. Így a különböző logisztikai munkafolyamatok végrehajtásához szükséges ipari eszközök mindig kéznél vannak. A mobil munkaállomást oda viszi, ahova csak kedve tartja.

A Turbó Mobil Munkaállomás másik eleme az Advantech DLT-V72 terminál.

Miért hangsúlyozzuk ennek az eszköznek az alkalmazását?

Gyors processzora és a rugalmasan bővíthető memóriája hatékonyan támogatja a különböző IT rendszerekhez való csatlakozást. Az interfészek sokféle kiegészítő eszköz alkalmazását teszik lehetővé. Rendkívüli mechanikai és környezetállósági képességének köszönhetően extrém ipari alkalmazásokhoz tud nyújtani hosszú távú megoldást.

A Turbó Mobil Munkaállomás harmadik eleme az Avery Dennison ADTP2 EcoCut vonalkódnyomtató.

Miben különbözik ez a címkenyomtató a többitől?

Egyedi, innovatív eljárásának köszönhetően a címke szövegezéséhez igazodik a címke mérete, ezzel jelentősen csökkentve a címke hulladék nagyságát és a kapcsolódó költségeket is. Mivel így kevesebb címkére van szükség, ezért a szállítási költségek is csökkennek, nem beszélve a szállítás alatt kibocsátott CO2 mennyiségéről. Az ADTP2 EcoCut vonalkódnyomtató használatával az operatív költségcsökkentés és környezettudatosabb magatartás is elérhető.

A három, önmagában is kiváló logisztikai folyamatokat támogató eszköz így együtt még többre is képes.

Miért válassza a Turbó Mobil Munkaállomásunkat?

Hatékony és eredményes munkavégzés

Rugalmas folyamat támogatás

Környezettudatos magatartás