CASC-AID

Ügyfeleink ellátási láncában felmerülő áruazonosítással kapcsolatos igényeit a  -ben csoportosított megoldásainkkal szolgáljuk ki.

  • Szolgáltatás alapú rendszer automatikus áruazonosítási alapokon

  • Iparvállalatok logisztikai és termelési rendszerének támogatása

  • Gyors beruházás megtérülés (ROI)

  • Papírmentes logisztika

  • Innovációs elemek

  • Legújabb technológiák alkalmazása (Industie 4.0, IOT, Big Data Analysis …)

  • Legkorszerűbb automatikus azonosítási technológia integrációja

  • Független modulok rendszerbe illesztése, gyors implementáció

  • A felelősségi körök előzetes meghatározása

Testreszabható ellátási lánc rendszer

Customizable Adaptive Supply Chain system by Antra ID

Szolgáltatások:

MTM analízis, logisztikai tervezés, rendszertervezés, testreszabás, informatikai rendszerintegráció, minőségellenőrzés, teljes körű karbantartás, helpdesk, szerviz (hardver és szoftver elemek).

Árubeérkeztetési megoldások:

Különböző áruféleségek és csomagolási egységek figyelembe vételével tervezett, az árubeérkeztetés mennyiségi és minőségi átvételére, valamint a betárolásra optimalizáló megoldások.

Komissiózási megoldások:

Hatékonysági és minőségi szempontok alapján a legmegfelelőbb technológia kiválasztása és rendszerbe integrálása (kézi terminálok, csukló terminálok, „Pick By Light”, „Pick By Voice”, „Pick By Vision”…).

Áruszállítási megoldások:

Különböző áruféleségek és csomagolási egységek célba juttatásához az áruszállító rendszer eszközeinek „Real Time” nyomon követése, vezető nélküli eszközök rendszerbe integrálása és a rendszer optimalizálása.

Termeléstámogatási megoldások:

Az áru, a termelőeszközök és a termelésben részt vevő dolgozók strukturált nyomon követése, preventív intézkedések előkészítése. A minőségbiztosítás mellett a folyamatos és hatékony termelés támogatása.

Árufeltöltési és utánrendelési megoldások:

A termelés folyamatos és optimalizált alkatrész ellátását támogató, lehetőség szerint automatizált, a teljes körű „Real Time – On Line” nyomon követést magukba foglaló rendszerek.

Leltározási megoldások:

A raktárban, a termelésben és a különböző szállítási folyamatokban jelen levő áruk és termelő eszközök folyamatos, hatékony és pontos leltározását szolgáló rendszerek.