Mobil logisztikai munkaállomás

A mobil logisztikai munkaállomás vagy más néven mobil munkahely rugalmas helyszíni, nagyfeszültségű elektromos hálózattól független munkavégzést tesz lehetővé a beépített akkumulátorának és töltőberendezésének köszönhetően. A gyorsan és kényelmesen cserélhető akkumulátora segítségével három műszakos munkavégzést is támogat.

Ergonomikus, testreszabható kialakítás

A kényelmes, ergonomikus és egyszerűen testreszabható kialakításának köszönhetően a mobil munkahelyen könnyedén elhelyezhetők munkaeszközei, legyen szó ipari nyomtatóról, ipari PC-ről, adatbeviteli, adatgyűjtő és egyéb eszközről, ezzel a rugalmas mobil adatrögzítést támogatva.

Munkafolyamat optimalizálás

A mobil munkahely segítségével munkaútvonala drasztikusan lerövidíthető, ezáltal gyorsítva és hatékonyabbá téve logisztikai és termelési munkafolyamatait (árubeérkeztetés, komissiózás, leltározás, árukiadás…).

Elérhető mobil logisztikai munkaállomás típusok

Mérettől és egyéb paramétertől függően cégünk az alábbi mobil munkahely (MM) típusokat értékesíti:

  • MM 1100
  • MM 1100G
  • MM 600.

Mobil logisztikai munkaállomáson alapuló megoldásunk a TMW, amely manuális munkafolyamatok optimalizálására törekszik. Bővebb információt a turbó mobil munkahelyekről az alábbilinken talál.

Amennyiben kérdésük van, forduljanak hozzánk bizalommal!