Cégünkről

A mai felgyorsult világunkban digitalizált, papírmentes lean folyamatokra, az áruk, eszközök lekövethetőségére még nagyobb szükség van, mint valaha. A teljes ellátási láncot lefedő egyedi logisztikai megoldások lehetővé teszik, hogy az áruk, alapanyagok, félkész és késztermékek teljes mértékben nyomon követhetővé váljanak. Ehhez viszont hatékony automatikus azonosítási (Auto ID) rendszerek szükségesek. Az így kialakult és összeköttetésben lévő ökoszisztémák az Ipar 4.0 (Industry 4.0, Industrie 4.0) követelményeinek is megfelelnek.

1990 óta foglalkozunk automatikus azonosítási rendszerek tervezésével, kereskedelmével és szervizével. Rendszerintegrátori tevékenységünk során kifejlesztett egyedi igényekre szabott megoldásainkkal ügyfeleink logisztikai és termelési folyamatai hatékonyabbá tehetők. Megoldásaink optimalizált és átlátható munkafolyamatokat támogatnak, melyek jelentősen növelik ügyfeleink üzleti eredményeit. A ROI alapú megközelítésünk biztosítja vevőink számára, hogy a megvalósított rendszerek gyorsan és biztonságosan kifizetődjenek.

megoldásaink, Auto ID rendszereink bármely iparágban tevékenykedő cég számára elérhetőek (autóipar, kis- és nagykereskedelem, FMCG, gyógyszeripar, közlekedésipar, elektronikai ipar, papíripar, 3PL …).

A szolgáltatott minőség alapelemei

Már a projekt korai fázisától együttműködünk ügyfeleinkkel. A logisztikai tervezési/tanácsadási szolgáltatásunkkal segítünk partnereinknek a problémáik szisztematikus vizsgálatában és a megfelelő automatikus azonosítási technológiák kiválasztásában. Ezt követően a rendszerintegrátori tevékenységünknek köszönhetően a logisztikai terveknek megfelelően beépítésre kerülnek a kiválasztott megoldások. Végül szolgáltatási csomagunk egyik elengedhetetlen része a szerviz szolgáltatásunk, amely lehetővé teszi a beüzemelt rendszerek folyamatos, megbízható működését.

Főbb tevékenységi területeink

Logisztikai folyamattervezés, operációt támogató informatikai rendszerek fejlesztése, WM informatikai rendszerbevezetés, SAP integráció WM és PP területén, automatikus azonosítás, vonalkódtechnika, helymeghatározás, RF terminálrendszerek, RFID megoldások, hangvezérelt logisztikai rendszerek, rendszertámogatás, szerviz …

Az Intralogisztika folyamatainak mely problémáira nyújtunk megoldást?

✔️ Targoncák alacsony kihasználtsága

✔️ Körös kocsik (milkrun) alacsony kihasználtsága

✔️ Teljes eszközhatékonyság (OEE) átláthatóságának hiánya

✔️ Hiányzó átjárhatóság AGV-k / szállító járművek között

✔️ Szállítási igények alacsony digitalizáltsága

✔️ Raktár és üzemi készlet tárhely igényei

✔️ Hiányzó valós idejű adatok az anyagok, eszközök helyzetéről

✔️ Hiányzó visszaigazolás hibás betárolás / kitárolás esetén

✔️ Túl sok manuális folyamat anyagkönyveléskor

✔️ Valós idejű információ hiánya az árukészlet-utánpótlás folyamatában

✔️ Környezetérzékeny anyagok kezelése …

Terjeszkedünk…

A 2016-ban alapított német leányvállalatunk, a sindelfingeni székhelyű Antra ID GmbH cégünk export tevékenységét hivatott támogatni.

Misszió

Egy olyan szállítói és vevői partneri hálózat kiépítése, amely hozzájárul az így kialakult közösség versenyképes együttműködésére.

Vízió

Egy emberközpontú és tudásalapú közösség továbbfejlesztése, amely megfelelő hátteret biztosít cégünk fenntartható növekedéséhez.

Tanúsítvány