Cégünkről

Minden olyan számítógépes adatbevitelt, ami nem a számítógép billentyűzetén keresztül történik automatikus azonosításnak (Auto ID) nevezünk. Ilyen pl. a vonalkód olvasás, RF azonosítás, a biometrikus azonosítás, a mágneskártya olvasás, az optikai karakterfelismerés…

1990 óta foglalkozunk automatikus azonosítási rendszerek tervezésével és kereskedelmével. Jelenlegi rendszerintegrátori tevékenységünkkel tipikusan a beltéri ellátási lánc szereplőinek vevői igényeit elégítjük ki.

Referenciáink többsége a következő iparágakban tevékenykedik: autóipar, kis- és nagykereskedelem, FMCG, gyógyszeripar, közlekedésipar, elektronikai ipar, papíripar, 3PL.

megoldásaink optimalizált és átlátható munkafolyamatokat támogatnak, melyek jelentősen növelik ügyfeleink üzleti eredményeit.

Már a projekt korai fázisától együttműködünk ügyfeleinkkel. A logisztikai tervezési/tanácsadási szolgáltatásunkkal segítünk partnereinknek a problémáik szisztematikus vizsgálatában és a megfelelő automatikus azonosítási technológiák kiválasztásában. Ezt követően a rendszerintegrátori tevékenységünknek köszönhetően a logisztikai terveknek megfelelően beépítésre kerülnek a kiválasztott megoldások. Végül szolgáltatási csomagunk egyik elengedhetetlen része a szerviz szolgáltatásunk, amely lehetővé teszi a beüzemelt rendszerek folyamatos, megbízható működését.

A 2016-ban alapított német leányvállalatunk, a sindelfingeni székhelyű Antra ID GmbH cégünk export tevékenységét hivatott támogatni.

Főbb tevékenységi területeink

Logisztikai folyamattervezés, operációt támogató informatikai rendszerek fejlesztése, WM informatikai rendszerbevezetés, SAP integráció WM és PP területén, automatikus azonosítás, vonalkódtechnika, helymeghatározás, RF terminálrendszerek, RFID megoldások, hangvezérelt logisztikai rendszerek, rendszertámogatás, szerviz …

Misszió

Egy olyan szállítói és vevői partneri hálózat kiépítése, amely hozzájárul az így kialakult közösség versenyképes együttműködésére.

Vízió

Egy emberközpontú és tudásalapú közösség továbbfejlesztése, amely megfelelő hátteret biztosít cégünk fenntartható növekedéséhez.

Tanúsítványok