Antra ID Kft. • H-1113 Budapest, Diószegi út 37.
Tel: (36-1) 209-4420 • Fax: (36-1) 209-3787
antraid[kukac]antra.hu • www.antra.hu

Logisztikai menedzsment tanácsadás

Logisztikai fejlesztési alternatívák meghatározása során fontos az adott cég adottságaihoz igazított legmodernebb technológiai, szervezési elveknek megfelelő lehetőségek feltérképezése, azok bevezethetőségének elemzése. Az elemzés szempontjai a cég infrastrukturális és informatikai hátterének, a költség-hatékonyság és az egyes alternatívák megtérülésének elemzése.

Bővebben: Logisztikai menedzsment tanácsadás >>

 

Voice rendszer bevezetés tanácsadás

A hangutasításon alapuló feladatkiadási és bizonylatolási rendszer (voice rendszer) számos logisztikai folyamatban használható, mint nagy hatékonyság és pontosság növelő eszköz. Mint minden célfeladat végrehajtását támogató eszköz, a voice rendszer eszközei is csak megfelelő szakértelemmel kidolgozott folyamat rendszer részeként képes a várt hatékonyság növekedést, és ezzel együtt a gyors megtérülést biztosítani.

Bővebben: Voice rendszer bevezetés tanácsadás >>

 

Logisztikai informatikai rendszerek tervezése, bevezetés támogatása

Korszerű, magas informatikai támogatottságú logisztikai rendszereknél tervezés során minden esetben felvetődik a kérdés, melyik informatikai rendszer a legalkalmasabb a feladat megoldására. A válasz legtöbbször az, hogy az adott pillanatban nem létezik a problémát teljes körűen lefedő megoldás, viszont különböző informatikai rendszerek alkalmassá tehetők a teljes vagy vállalható kompromisszumokkal való működtetésre. A választás soha nem egyszerű, a döntést nemcsak pénzügyi vagy szakmai szempontok határozhatják meg. Új rendszer keresés és rendszerintegrálás vagy a meglévő fejlesztése esetleg teljes körű kicserélése soha nem egyszerű döntés, a legjobb megoldás kiválasztása hosszú távon meghatározhatja a rendszer jó működését.

Bővebben: Logisztikai informatikai rendszerek tervezése, bevezetés támogatása >>

 

Termelés ellátó és nyomonkövető rendszerek tervezése

Gyártási programok alapján az alap-vagy alkatrész raktári termék előkészítési folyamata több egymásra épülő folyamatelemből áll össze. A folyamat kialakítása során egységes eszköz és folyamatrendszerre épülő megoldást kell találni a megfelelő jelölésrendszer kialakítására, a gyártási számok vagy lejárati időpontok követési módszerére és eszközrendszerének megtervezésére, az előkészített gyártási egységek a megfelelő gyártócellába eljutatására, az alapanyag illetve alkatrész beépülések nyilvántartásának kezelésére, a visszáruk lekönyvelésére, a raktári és gyártási egységképzők nyomonkövetésére, a tisztasági és higiéniás követelmények betartására.

Bővebben: Termelés ellátó és nyomonkövető rendszerek tervezése >>

 

Komplex raktár-logisztikai rendszerek tervezése

Raktári rendszerek kialakítása vagy meglévő rendszerek folyamatinak, erőforrásainak újratervezése komplex összefüggés és szempont rendszer figyelembe vételével történik. A szempontok ismerete és azok megfelelő súlyozása nagyban befolyásolhatja a kialakított rendszer beruházási költségét és a rendszer működési hatékonyságát.

Bővebben: Komplex raktár-logisztikai rendszerek tervezése >>

 

Beruházások megtérülése

...egy profit orientált szervezetnél minden beruházás alapja annak megtérülése...

A ROI (Return On Investment), azaz a beruházásba befektetett tőke megtérülése az egyik legfontosabb mutató egy vállalkozás életében. Segítségével kiszámolható, hogy mibe érdemes befektetni, pontosabban az, hogy egy befektetés mennyi idő alatt térül meg a vállalatnak.

Bővebben: Beruházások megtérülése >>

Minden jog fenntartva © 2011 Antra ID Kft.