Antra ID Kft. • H-1113 Budapest, Diószegi út 37.
Tel: (36-1) 209-4420 • Fax: (36-1) 209-3787
antraid[kukac]antra.hu • www.antra.hu

Introducing SAP - Voice connection

A hangvezérelt (Voice) rendszerek hangfelismerési képességük révén képesek adatfeldolgozásra és a munkafolyamatok vezérlésére.

A Zetes 3iV szoftvereszközének feladata a fejlesztői és felhasználói környezet támogatása. A szoftver biztosítja a fejlesztés hatékonyságát, a rendszer adminisztrációját és támogatja a környezeti beállítások testre szabását az alkalmazások futtatása érdekében.

Bővebben: Az SAP - Voice kapcsolat bemutatása (Introducing SAP - Voice connection) >>

 

A hangvezérléses rendszerek bevezetésével szerezhető előnyök

A hangutasításos technológia a raktárakban elsősorban a kiszedési feladat támogatásával indult. A hangutasításos kiszedési feladatkiadás során a kiszedő egy rádiófrekvenciás mobil terminált (talkman) és mikrofonnal ellátott fejhallgatót kap, amelyen keresztül kapja meg azokat az utasításokat, hogy a raktár területén hova menjen, onnan melyik cikkből és mennyit vegyen ki, és amelyen keresztül a feladat végrehajtások bizonylatolását elvégzi. A mobil voice terminál a raktár meglévő rádiófrekvenciás helyi hálózatán (RF LAN) keresztül kommunikál közvetlenül a raktár irányító host rendszerrel.

Bővebben: A hangvezérléses rendszerek bevezetésével szerezhető előnyök >>

 

Beszédfelismerés technológiája

A hatékony beszéd felismerés (emberi beszéd lefordítása szöveges formába) kritikus része minden hangutasítással működő ipari rendszernek. A legfontosabb mérőszáma a hangfelismerésnek a felismerés pontossága, vajon pontosan lett a megértve az elhangzott hangüzenet?

Bővebben: Beszédfelismerés technológiája >>

 

Hangvezérelt rendszerek bemutatása

A hangfelismerő rendszer tartalmazza az emberi beszéd lefordítását beviteli adatokra és a kimeneti adatokat hangüzenetekké. Ahol a mobil számítógépek és a rádiós LAN rendszerek logisztikai területen alkalmazásra kerülnek, a hangfelismeréses rendszerek a hatékonyságot és az adatfeldolgozás sebességét nagymértékben növelik.

Bővebben: Hangvezérelt rendszerek bemutatása >>

 

Gyakran ismételt kérdések

Mi a Voice technológia?

A raktárakban alkalmazott voice technológia magában foglalja egy fülhallgatóval, mikrofonnal felszerelt hordozható számítógép használatát, amelyen a raktári dolgozó szóbeli utasításokat kaphat, és igazolhat vissza szóban a rendszernek.

A hordozható számítógép rádiófrekvenciás helyi hálózaton (RF LAN) keresztül kommunikál a raktári nyilvántartó rendszerrel (WMS).

Bővebben: Gyakran ismételt kérdések >>

Minden jog fenntartva © 2011 Antra ID Kft.