May 9, 2017

Cégünkről

Miben segíthetünk?

A termékek gyártása, szállítása, raktározása, elosztása és értékesítése, a tárgyi eszközök nyilvántartása ma már elképzelhetetlen automatizált, informatikai rendszerekbe integrált termékazonosítás nélkül. Cégünk, az Antra ID Kft. 1990 óta áll mindazon partnerei rendelkezésére, akik ennek az ellátási láncnak bármely pontján tevékenykedve árujelölés és -követés bevezetésével, létező termékjelölési rendszerek felhasználásával vagy saját rendszer kidolgozásával kívánják

 • munkájukat megkönnyíteni és gyorsítani,
 • hatékonyságát és megbízhatóságát megnövelni,
 • az élő munka mennyiségét és az emberi hibák lehetőségét csökkenteni,
 • raktárkészletük és vagyontárgyaik feletti ellenőrzésüket szigorítani,
 • termékük értékét megnövelni, eladhatóságát javítani.

Legfontosabb “termékünk”: az elégedett ügyfél…

Munkánk sikerességét az ügyfeleink sikeréhez adott hozzájárulás méri. Ezt a célt bizonyosan nem érhetnénk el, ha egyszerűen csak jelöléstechnikai eszközöket forgalmaznánk. Tudjuk, hogy partnereink a saját munkájukkal vannak elfoglalva és nem éri meg speciális jelöléstechnikai képzettségű személyzetet foglalkoztatniuk. Ezért már akár a megoldás kigondolásának korai fázisától együttműködhetünk ügyfeleinkkel, a sokéves tevékenységünk során általunk telepített és gondozott jelöléstechnikai rendszerek tapasztalataival is segítve őket a “csapdák” elkerülésében és a testre szabott, hatékony megoldás megtalálásában.

A kapcsolat azonban nem ér véget a működő rendszer átadásával: továbbra is rendelkezésre állunk a rendszer “finomhangolásához” és zavartalan működésének biztosításához nyújtott segítségünkkel és szolgáltatásainkkal a telepített rendszer teljes élettartama alatt. Nem hagyjuk magára ügyfeleinket a kellékanyagok beszerzésében, az eszközök karbantartásában, de a cégük, üzleti tevékenységük növekedéséhez, változásaihoz szükséges “szerves fejlődés” problémáinak megoldásában sem.

Sok cég számos ajtaja közül egyetlenegy mögött működik “ügyfélszolgálat”. Ez nálunk is így van, de ez az ajtó a főbejárat: minden egyes munkatársunk és az egész szervezet elsődleges feladata az Ügyfél Szolgálata. Számíthat ránk.

Jó rendszert csak jó anyagból lehet építeni…

Természetesen egy sikeres rendszerhez a rendszertechnikai ismereteken kívül minőségi alkatelemek, eszközök és kellékanyagok is szükségesek. Ezért a jelöléstechnika teljes palettáját lefedő, világszínvonalú termékválasztékot kínálunk partnereinknek. Ezek nagy részét egyedül, a gyártó teljes felhatalmazásával, műszaki és kereskedelmi támogatásával képviseljük a magyar piacon.

Termékpalettánk alaposan tesztelt, a felhasználói igények kielégítésére való alkalmasságukat többszörösen bizonyított eszközökből áll. A jó minőségű eszköz nem olcsó – de meggyőződésünk, hogy a figyelmes, stabil és megbízható üzemeltetési szolgáltatásokat is magában foglaló jó minőségű megoldás hosszú távon olcsóbb

 • a megbízható működés,
 • a kis meghibásodási arány
 • az alacsony karbantartási költség,
 • és rövid javítási idő,
 • a zavartalan kellékanyag-ellátás…. és az ezekből következő minimális termeléskiesés révén.

Főbb termékeink és szállító partnereink:

 • Konzultáció (logisztika, hangvezérelt rendszerek, SAP és más vállalatirányítási rendszerek integrálása…) és szervizszolgálat
 • Logisztikai rendszerek: logisztikai megoldások, folyamattervezés, rendszerfejlesztés és Integráció
  / AID MDC
 • Hangvezérelt rendszerek: megoldások, folyamattervezés, rendszerfejlesztés és integráció
  / Zetes
 • RF rendszerek: megoldások, hálózatok, kézi- és targonca terminálok, RFID, rendszer integráció
  / Zebra, Advantech DLoG
 • Ipari kézi vonalkódolvasók, linearis és 2D „Imager”-ek, kamerák, kézi adatgyűjtő eszközök
  / Datalogic, Zebra
 • Vonalkód és címkenyomtatók, kellékek, RFID, címketervező szoftverek
  / Zebra, Avery Dennison, Godex, Seagull Scientific
 • RFID megoldások
 • Automatikus címkeapplikátor rendszerek
  / Domino

Kell egy csapat…

A jelöléstechnika változatos, szerteágazó műszaki megoldások összehangolása révén oldja meg feladatait – és mindezt az ügyfél saját speciális technológiai követelményeihez igazodva. Ez vállalatunk minden munkatársától komoly felelősséget, a saját szakterületén teljes kompetenciát és nem utolsósorban az ügyfél problémája iránti érzékenységet és empátiát követel. Ehhez – a Régi idők focijából jól ismert Minarik Ede mosodás és labdarúgóedző gondolatával élve – valóban kell egy csapat. És ami Önnek a legfontosabb: Ön és mi “egy azon kapura” játszunk.

További információkért kérjük keressen fel minket.

Antra ID Kft.
H-2040 Budaörs
Baross u. 89.
Tel.: +36 (23) 333-284
www.antra.hu